Save the date: ASEAN Business Dialogue 27 oktober 2017

Geschreven door: Cees van Arendonk

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar interessante, nieuwe business opportunities. Op vrijdagmiddag 27 oktober vindt de vierde editie van de ASEAN Business Dialogue plaats, tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven. Dit evenement biedt u praktische informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke ASEAN landen: Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand en Vietnam. Overweegt u een stap naar de ASEAN regio? Dan helpt deelname aan dit event u bij het bepalen van de juiste strategie.

Exportspecialisaties

Bij ondernemerschap is het identificeren van nieuwe mogelijkheden van cruciaal belang. Brainport Eindhoven, Banning Legal & Tax en het Ministerie van Buitenlandse Zaken brengen u daarom graag op de hoogte van de kansen in de ASEAN. Met 600 miljoen inwoners en een gemiddelde economische groei van 5%, kent de ASEAN regio een snel groeiende middenklasse die uitgebreide exportkansen biedt voor Nederlandse bedrijven.

Tijdens de ASEAN Business Dialogue kunt u zich inschrijven voor experttafels waar in informele setting inhoudelijke thema’s worden behandeld en ervaringen worden gedeeld met betrekking tot expansie naar ASEAN landen. Per ronde worden in 50 minuten thema’s besproken. Daarnaast zijn de Nederlandse ambassades in de ASEAN landen deze middag beschikbaar om u aan te sluiten op hun lokale netwerk. Met de kennis en handvatten die u tijdens deze middag krijgt, kunnen u en uw medewerkers de volgende dag al aan de slag.

Op korte termijn ontvangt u een uitnodiging met programma en mogelijkheid tot aanmelden.

Datum: 

27 oktober 2017

Tijd:
13.00 - 17.00 uur

Locatie:
Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven

Kosten:
Deelname is gratis (bij no show zonder afmelding wordt 75 euro in rekening gebracht).

Aanmelden:
Registratie wordt begin september geopend.Met vriendelijke groet,

BANNING Legal & tax

Brainport Eindhoven

Ministerie van Buitenlandse Zaken