Zelf starten?

Onze campus is dé plek om te starten en te groeien!

Health Innovation Campus (HIC) is dé locatie in de regio Brainport waar innovatieve producten, diensten en processen worden ontwikkeld voor toepassing in de zorg. We bieden naast een uitstekend vestigingsklimaat, een netwerk van (medische) experts en faciliteiten die de ontwikkeling van uw innovatie versnellen. Samen met Máxima Medisch Centrum (MMC), onze partners, bedrijven en kennisinstellingen richten we ons op baanbrekende innovaties, excellente toepassingen en onderzoek in de zorg.

Werk in uitvoering

Innoveren is ‘werk in uitvoering’. Dat houdt niet op bij het eerste briljante idee. Het idee is een startpunt, van waaruit veel moois kan ontstaan. Maar wat zijn succesingrediënten voor succesvol innoveren en ondernemen? De gezondheidszorg staat de komende jaren voor grote veranderingen. Welke uitdagingen en kansen liggen er? Hoe wordt u van een hype een blijver? En heeft u de juiste netwerken om u heen om van start-up een scale-up te worden?

Zelf een vliegende start maken?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw onderneming te starten of innnovatie naar de markt te brengen? Neem dan contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.

Ontmoet ondernemers met dezelfde passie voor innovatie in de zorg.